Ångest på ikea

Gokväll
 
Oj oj vilken dag! Kändes nästan så man kunde sålt ungen idag. Orken tog slut och då gäller det att veta hur man fyller på energi.
 
Dottern ska renovera sitt rum själv. Det ska alltså spacklas, slipas och målas. Vi tänkte även inskaffa lite nya möbler och ny inredning till rummet. 
 
Vi drar till Ikea. Allt går som smort på övervåningen. Hittar lite tips och trix. Får tagit kort på var vi ska hämta grejerna. När vi sedan kommer ner för att kolla prylar då tar energin slut och gör dottern tar det stopp! Hon kan knappt gå. Hon får medicin men det hjälper inte. Jag försöker ge energi men hon har hängt upp sig och står still. Vi får avbryta och gå till bilen. Längsta turen på Ikea. Känns som om man springer mot utgången men man kommer inte närmare... Tillslut kommer vi till bilen. Hon sätter sig och tar sina hörlurar.
 
Jag mår skit här! Energin är slut, gråten i halsen och klumpen i magen. Hela jag skriker att jag orkar inte mera. Sambon kommer och vi börjar rulla hemåt. I bilen sluter jag ögonen, andas, tänker och bara är här och nu. Väl utanför huset kommer jag på att vi måste handla middag. Dottern väljer att vara hemma utan mig den korta stunden(storebror är hemma). Här får jag gå på Willys och andas. Min energi blev idag hämtat i bilen någon tystminut och sedan på Willys. Men jag har snart slut på energi, känner att jag behöver vara jag, mig själv någon timme. Hur ska jag orka?